Looking For Anything Specific?

Еротичния филм от зората на демокрацията "Емануела" със Силви Кристел,която за съжаление рано напусна тоя свят

Излизат седем филма под заглавието "Емануела" в периода 1974-1992 г. Смятаните тогава за скандални еротични ленти днес изглеждат трогателно безобидни в сравнение със следващите етапи в развитието на по*ноиндустрията.

Работата на Силви Кристел във Франция й дала възможност да се срещне със знаменити режисьори като Клод Шаброл и Роже Вадим. Научила е много от именитите актьори, с които си е партнирала - Жан-Луи Трентинян, Жерар Депардийо, Филип Ноаре.

След "Емануела" запазила еротичното си амплоа и участвала в "Любовникът на лейди Чатърли" по романа на Д.Х. Лорънс (1981), в "Мата Хари" (1985), общо в централни и второстепенни роли в близо 60 филма.

Първият "Емануела" е прожектиран девет години без прекъсване в едно парижко кино и е бил една от туристическите атракции на града, наред с Айфеловата кула и Триумфалната арка.

Резюме на филма:
Емануела е красив, млад модел и живее в Банкок заедно с нейния съпруг Жан, който е с няколко години по-възрастен. Тя го харесва защото той я учи, а той я харесва защото тя се учи много добре. И двамата са много толерантни към извънбрачните си афери, за това той не обръща внимание на младата Мари-Анжи, която идва все по-често, въпреки че очевидно иска да говори повече с неговата жена! Но Емануела е пленена повече от по-възрастната Бии и се присъединява към нея на пътешествие в джунглата.
Прочетете още:
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари