Looking For Anything Specific?

Овчар от Родопско село, става жертва на ужасно зверство.Ревнива съпруга реже мъжкото му достойнство докато спи!

Ставри  категорично забранява да се публикува негова снимка, заради огромния срам от случилата му се беда.

Изневярата не е за всеки, както и животът, но по тази тема може да говори само Бай Ставри,овчар от родопско село. Искаме да се фокусираме върху изневярата и проблемите, които носи след себе си. Да съгрешите е човешко, но не е човешко да не спирате да го правите и да се надявате, че ще Ви се размине. Системната изневяра води до разводи, битки, подялби и много грозни сцени, но освен това може да Ви коства и още много други проблеми.През 80-те,в родопско село,млада рогоноска е решила да накаже своя неверник с отрязване на члена.Клетника е изгубил мъжкото си достойнство, след като ревнивата му съпруга побесняла от системните му изневери.

Агресорката издебнала своя съпруг да заспи и клъцнала инструмента за любов, лишавайки себе си и други от евентуални ласки. След куп викове и отзоваването на Бърза помощ, човекът успял да получи желаната медицинска помощ и мъжкото си достойнство на място. Историята продължава в по-късните часове, когато жената се промъква и го отрязва още един път, изхвърляйки го през прозореца, за да е сигурно, че този път няма да може да бъде възстановен. Ставри побеснял и преследвал съпругата си по коридорите на болницата, преди да припадне от загуба на кръв и да бъде върнат обратно в интензивното.

След безкрайните търсения и издирвания на мъжкото достойнство на клетника, лекарите се отказали да го търсят и съобщили тъжната вест на бъдещия евнух.Милицията смята, че органът може да е бил открит от гладна котка или куче.По-късно  съпругата признала пред милиционерите, че го е хвърлила в тоалетната,пуснала е водата и не съжалява за това , вече имала достатъчно деца, за да се притеснява за продължаването на рода.

*в статията е използвана илюстративна снимка
Прочетете още:
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари