Психопат, отхапал носа и ушите на своята приятелка - Атанолий Ежков от Курганск, е бил задържан от полицията, пишат местните медии. Канибалът бе обявен за общодържавно издирване и бе арестуван на 10 ноември.

Страшната история се разиграла на вечерта на 21 октомври. Ежков се срещнал с жената след интернет запознанство, мястото на срещата било общежитие. Там той й се нахвърлил зверски и я пребил. После я душил, хапал, отпахал ушите и носа й. Освен всичко изброено, жената била със счупени ребра и травми по главата. Садистът издевателствал над нея повече от четири часа. Накрая, когато съседи извикали полиция, Ежков бил задържан.

Изяснило се, че той бил под въздействието на наркотици. Срещу него били предявени обвинения по параграф "Умишлено причиняване на тежка телесна повреда". И така садистът бил освободен под подписка. На фона на зверското престъпление според руското законодателство го грозят не повече от пет години затвор.

Източник и Превод: БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ