Австралийският тютюнев магнат Травърс "Кендимен" Бейнон стана сензация в интернет, след като беше открит неговия меко казано странен профил в Инстаграм. Известният навремето играч на американски футбол и модел Бейнон, когото някои наричат "Австралийския Хю Хефнър", се прослави заради разюзданите си и диви оргии с красиви жени и със страстта си към скъпи вещи.

Но с популярността дойдоха и проблемите. Особено когато станаха известни фотографиите, на които се вижда как той води своята съпруга Таеше като куче с коментара, че била развратна и използвачка. По същия начин той "разхожда" и друга девойка.

Нейните баба и дядо наляха масло в огъня, след като бяха открити за коментар и казаха, че никога не са виждали правнуците си и, че не било нормално деца да живеят в такава среда.Като оправдание Бейнон пусна нова фотография, под която написа: "Има едно нещо, което обичам повече и от най-добрия купон. Това са моите деца и моето семейство.

"Не издържа обаче дълго и само след час пусна нова снимка с десетина полуголи жени край басейна му.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ