Винаги е хубаво арогантните шофьори да си го получават! Когато не от властите, то поне от будни граждани. А когато последните имат и чувство за хумор се получават особено сполучливи изпълнения. Точно на такъв случай се натъкнахме в интернет. Млад нахалник паркира мерцедеса си, заемайки две свободни места пред пазарен комплекс в щата Орегон, САЩ. И защо ли трябва да се съобразява - той кара страхотна кола, останалите трябва да се съобразяват с него. Не така обаче мислят двама шофьори на джип. Когато забелязват нахалния начин, по който е паркиран мерцедесът те решават веднага да дадат корав урок на притежателя му. Речено - сторено. Двамата паркират толкова плътно возилата си около мерцедеса, че го блокират напълно и правят невъзможно да се отворят вратите на лекия автомобил.
/Снимката в статията е илюстративна/


След което се скриват наблизо и чакат нахакания шофьор да се появи. Самият той не закъснява и остава с увиснало чене при гледката на мерцедеса си. След като пробва всичко възможно, което може да се направи, грешникът вдига ръце и се решава на последния спасителен ход - влиза в собствената си кола като апаш. През багажника. Шофьорите на джипа пък са заснели всичко, а клипът вече стана много популярен в социалните мрежи.
/С кафето/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ