Едната от трафикантките била непълнолетна
Над 3 кг хероин, облепени по тялото на непълнолетно момиче и в бельото на две жени, откриха митническите служители на МП Капитан Андреево. Нарушителите са български граждани, които пътували в лек автомобил с българска регистрация, влизащ в страната от Турция, съобщават от Агенция „Митници”.
Пред митническите служители на българския митнически пункт шофьорът и трите пътнички обявили, че не пренасят стоки или валута за деклариране. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка. При извършения личен преглед у трите пътнички митническите инспектори откриват общо осем пакета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество.

Един от пакетите е открит, залепен в областта на кръста на непълнолетното момиче, а другите седем пакета са намерени в сутиените и долното бельо на другите две жени.

Извършеният на място полеви наркотест показва, че съдържащото се в пакетите прахообразно вещество  е хероин. Общото количество на иззетия наркотик е 3.394 кг на стойност 305 460  лева по цени за нуждите на съдебната система.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Митница Бургас, под надзора на Окръжна прокуратура-Хасково. По искане на Окръжна прокуратура-Хасково Хасковският окръжен съд постанови постоянна мярка „задържане под стража" на двете жени, а на непълнолетното момиче е наложена  мярка „надзор от служител на Детска педагогическа стая".
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ