Две жени с обратни наклонности от Лондон са открити в турски център за задържане, след като опитали да избягат от бащата на едното момиче, който откраднал паспортите им. Мария Химена Рико Монтеро и нейната египетска приятелка Шаза Исмаил бяха обявени за изчезнали, след като били подмамени да летят до Дубай, където ако си с обратни разбирания се наказва със смърт, пише „Дейли мейл“. Според семейството на Мария бащата на Шаза измамил дъщеря си, като й казал, че майка й е тежко болна, но, когато двойката пристигнала в Близкия изток и разбрала, че жената е добре, момичетата отлетели за Грузия.

Бащата ги проследил в Грузия и ги причакал на летището, където те искали да отлетят обратно за Лондон. Той откраднал визата на дъщеря си и паспортите на двете момичета. След това техен приятел в Обединеното кралство им резервирал хотел в Истанбул, но те изчезнали по пътя. Днес те бяха арестувани заради липса на паспорти и бяха задържани от турските власти преди депортирането им. Момичетата са в безопасност и са добре, а говорител на семейството заяви, че не са в състояние да се обадят вкъщи.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ