Пътнически самолет едва не се сблъска с НЛО, докато се приземяваше ВИДЕО


На 26 август се е случил доста странен инцидент, съобщават световните издания. Любителска видеокамера е запечатала НЛО, което прелетява с висока скорост до кацащ пътнически самолет. 

Това, което е странно в случая, според уфолозите, коментиращи видеото, е че диспечерите на летището не са забелязали нищо. Оказва се, че НЛО са невидими за съвременните радари. Това е от една страна, а от друга, самото НЛО, с размерите на автомобил, лети с фантастична скорост буквално на няколко метра от самолета, създавайки, според земните понятия, извънредна ситуация - риск за живота на стотици пътници. 

Възниква естествено недоумение: извънземните или който стои зад полета на НЛО, или не смятат за важен животът на хората, или технологията им е толкова съвършена, че произшествието е практически невъзможно. Това е като летящите насекоми, например пчелите.

Десетки от тях излитат от кошерите си и в същото време летят с голяма скорост, но пък досега не е регистриран нито един случай пчела да се е врязала в друга пчела. Именно за такава технология мечтаят писателите на научна фантастика, когато описват автомобилния трафик в града на бъдещето, когато машините ще се движат не от шофьори, а от суперкомпютър или изкуствен интелект. Оказва се, че НЛО просто изключва сблъсъка си със самолета, което доказва неземния му произход - все още нямаме такива технологии в света, както и скоростите, с които летят тези безшумни устройства.
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари