Мъж от Сливен си поръча момиче по телефона... дойде дъщеря му

19-годишното момиче излъгало баща си, че е студентка в Бургас, а всъщност заработвало вечер..
Истински филм се разигра в живота на сливенски учител. 45-годишният даскал решил да си поръча проститутка, но изпаднал в шок, след като дошла собствената му дъщеря.

Случката се разиграла в средата на миналата седмица, докато съпругата му била на село, а семейният Л. К. посетил известен нощен бар в града, където предлагали момичета с консумация.

19-годишното момиче уж заминало за Бургас, за да се записва студентка в местния Свободен университет. Бащата решил да разпусне в навечерието на 15 септември и заедно с другари навестил бара.

След солидно количество алкохол компанията решила да се повесели и поръчала момичета. Учителят се качил на втория етаж на заведението и зачакал в специална кабинка. Вратата се отворила и се показала собствената му дъщеря, пременена според случая в изкусителен тоалет и грим.

Мъжът буквално откачил. Без да каже дума, махнал колана от панталона си и започнал да бие "студентката".

Удрял я хем с колана, хем с юмруци по главата. Девойката се разпищяла и персоналът повикал полиция, която усмирила подивелия баща, пише в. "Струма".

Докато полицаите го оковавали в белезници, бащата ги молил да не съобщават на съпругата му. След 24-часов полицейски арест бил пуснат от участъка. Срещу него е заведена преписка за едро хулиганство. Момичето пък е с разкъсни рани на главата.

РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари