Looking For Anything Specific?

Новогодишното обръщение на руския президент Владимир Путин за 2020 година

Президентът на Русия, както всяка година, се обърна към нацията в новогодишното си поздравление и прикани гражданите на страната да бъдат задружни, за да може Русия да се развива успешно и всеки да усети позитивни промени. Путин подчерта и важността на предоставянето на помощ на всички, които се нуждаят от нея.


Руският президент Владимир Путин отправи новогодишно приветствие към руския народ.
Единството на руските граждани е основа за постигането на най-големите цели на Русия, каза Путин в излъчваното по телевизията обръщение.

"Нашите лични планове и мечти са неотделими от Русия, от усилията и приноса на всеки от нас зависи нейното настояще и бъдеще, бъдещето на нашите деца. Само заедно можем да решим задачите, пред които са изправени днес обществото и държавата. Нашето единство е основа за постигането на всяка голяма цел. Тези ценности са ни предадени от нашите деди", каза руският лидер.

Владимир Путин отбеляза, че светът е на прага на третото десетилетие на 21 век.
"Живеем в бурно, динамично и противоречиво време, но ние можем и сме длъжни да направим всичко, за да се развива Русия успешно, за да може всичко в нашия живот да се променя към по-добро", подчерта Путин.
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари