България по време на комунизма (1990 г.) е била на 27 място в света, по стандарт на живот.

Като член на Евросъюза и НАТО, България през 2014 г., публикувано през 2015 г., е на 59 място в света по стандарт на живот.



Около 59-мо място през 1990 г. са заемали банановите републики: Никарагуа, Перу, Еквадор. Днес България заема тяхното място на световната сцена. А около 27-мо място през 2014 г. заемат Испания и Италия, в които при демокрацията български гастарбайтери извършват мръсната, вредна за здравето, унизителна и ниско заплатена работа.

По брутен вътрешен продукт на глава от населението през 1988 г. България е заемала 25-то място в света. През 2013 г. България заема 78-мо място в света, по брутен вътрешен продукт на глава от населението (по данни на IWF).

Не съм фен на комунистите. Но при условие, че сегашното управление ни доведе дотук, мога спокойно да кажа, че не съм фен и на сегашното управление. Ако наричаме комунистите престъпници, ( нещо, с което съм съгласен) още по-големи престъпници ни управляват сега.

България върви надолу. Ако искаме да направим нещо, трябва да го направим сега!
България има нужда от промяна!

Отец Силвестър Янакиев, Фейсбук/
Източник:bultimes.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ