НОВ ГРАБЕЖ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ
ДАЛАВЕРКО, ПЕРКО И ПОСЕРКО ВЛИЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА, ДА ПРОДАВАТ КАЗАРМИ, ДА ТОЧАТ ЕВРОФОНДОВЕ И БЮДЖЕТ, ДА ПЕЧЕЛЯТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ!
САМО СРЕЩУ ЕДНО ГОЛО АБСУРДНО ОБЕЩАНИЕ ДА ВДИГНАТ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ С 86%, НА 300 ЛЕВА!
НЯМА ДА Я ВДИГНАТ!
САМО НА 200 ЛЕВА, УВЕЛИЧЕНИЕТО Е С 24%, ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО.
МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ОТ 200 ЛЕВА, БЕЗ ПРОПОРЦИОНАЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПЕНСИИ, Е ГРАБЕЖ, БРУТАЛЕН ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ, В ПОЛЗА НА ЦИГАНИТЕ И ЛУЗЪРИТЕ. ТЕЗИ ПАРИ СА НА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ!
АКО МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ, САМО ТЯ, АДМИНИСТРАТИВНО СЕ УВЕЛИЧИ С 24%, ОТ 161 ЛВ. НА 200 ЛВ., БЕЗ СЪС СЪЩИЯ ПРОЦЕНТ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ВСИЧКИ ПЕНСИИ НАД 161 ЛЕВА, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ МИЛИОНИ ХОРА, ЦЯЛ ЖИВОТ РАБОТИЛИ И ПЛАЩАЛИ ОСИГУРОВКИ, ЩЕ БЪДАТ ОЩЕТЕНИ ЗА СМЕТКА НА НИКОГА НЕ РАБОТИЛИ И НЕОСИГУРЕНИ ЦИГАНИ, МЪРЗЕЛИВЦИ, ТАРИКАТИ И АЛКОХОЛИЦИ.
Много хора, работили и плащали цял живот, ще се изравнят по доходи с вечни безделници и цигани.
Ако, например, един човек, след като е работил цял живот, получава 201 лв. пенсия, той ще получава за цял живот положения си труд САМО 1 ЛЕВ, а циганката, която никога не е работила, не се е осигурявала, не е плащала данъци, такси, не е плащала нищо, ще получава и тя толкова пари – 200 лв.
Трябва да си луд, да плащаш 40 години социални осигуровки, за пенсия от 1 лев! Можеш да си ги спестиш, и пак ще получаваш пенсия 200 лв.
Справедливо е работилият и осигурявалият се пенсионер да получава и той увеличена с 24% (това прави увеличение с 48,40 лв.) пенсия, като при циганката, в размер вече на 248,40 лв.
В този контекст трябва да отпадне и таванът на пенсиите. Да не говорим, че за определени персони, почти всички от БКП/БСП, ДПС и ДС (агент Гоце, агент Николай, съдии, прокурори, президенти, „учените“ от комунистическата БАН и др.) този таван няма действие, а уж всички сме равни според Конституцията.
Значи, пенсионерите с 500 лв. пенсия трябва да получават 621 лв., пенсионерите с максимална пенсия (незаконен таван от 910 лв.), те са 2% от всички пенсионери, трябва да получават вече 1232,22 лв.
Обратното е очевидна социална несправедливост и дискриминация на трудолюбивите за сметка на ленивите.
Парите ще бъдат откраднати от всички данъкоплатци.
Мисля, че този пладнешки грабеж от пенсионния фонд и от бюджета на България няма да издържи в никой български и европейски съд.
Народе, недей се връзва и недей спа!

Акад. Петър Иванов,
Демографски център към БАНИ
Източник:bultimes.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ