Благоевградското трио: Вяра, Надежда и Любов са се устроили много добре в Англия, шушукат българи на Острова. Самата Любов, която очаква първото си дете тази зима, явно първа е повлякла крак. Тя заминала за Англия и по нищо не си личи, че работи.

Бившата Вип участничка постоянно качва в личния си профил снимки от пазаруване в скъпи бутици и обикаляне на забележителности в Англия.

Сестрите й Вяра и Надежда също често са в центъра на купона. Късметлийките спечелиха преди години реалити шоуто Биг Брадър и с наградата от 100 хиляди заживява щастливо в Благоевград. След като парите намаляха, те участваха в други формати, снимаха се на корици на списания и даваха много интервюта. Когато обаче интереса към тях изчезнаха, сестрите заминаха към Англия, където отново са на гребена на вълната. Сестрите споделиха няколко снимки, на една от които се вижда стабилен шопинг, който показва, че никак не си поплюват и пак си живеят по царски, въпреки, че се твърди, че са потънали в дългове.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ