Току-що се върнах от Будапеща. Няма чужди вериги. Няма молове. Има унгарски магазини за дрехи и храна. Няма да се продават цигари във всеки хранителен магазин. Няма лафки денонощни и никакви подобни павилиони за цигари.

Има много малко магазини за алкохол и цигари само за тази цел. Няма хулигани и мутри. Два дена търсих да си купя цигари и не намерих магазин. Не видях момичета с ботокс. Не видях модерни като нашите плеймейтки.Не видях разрушена сграда и боклуци. Не видях цигански каруци и училища красиви. Никога не са си сменяли валутата, което е трудно за нас да ги смятаме с хилядни.

Никой не ни излъга с пари. На светлинни години е от мръсна и разрушена София. Никой не говори за корупция. Горди са с президента си.

В самолета за връщане към Испания нямаше унгарци. Само екскурзианти като нас. Това означава, че не имигрират. В България е само кич от глупаци по телевизии и мутри по улиците. Много сме жалки… това казвам и приключвам! Едно се питам. Как можахме да стигнем дотук?

Снежка Димитрова, Фейсбук
Източник:bulmedia.net
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ