Един от задържаните от бандата на Митьо Очите – Никола Маринов, носител на колоритния прякор Кольо Магарето, е последният любовник на Златка Райкова, твърди „Таблоид“. Буквално дни преди да бъде арестуван Магарето е бил с блондинката, която му гостувала за няколко дни на морето. В момента плеймейтката е разделена с приятеля си Георги Валентинов, който й предложи брак на сцената на „Като две капки вода”.

„Златка винаги си е подала по лоши момчета. Тя спи с Кольо Магарето още от миналото лято, нищо че тогава си имаше официално гадже. Изобщо не се криеше, че е с него, спеше у тях и се появяваше под ръка с Кольо из хитовите заведения по морето”, свидетелстват запознати с авантюрата пред вестник „Таблоид“. Това лято отношенията им отново били подновени. Сега Златка даже нямала причина да го държи в тайна, тъй като официално е разделена с Георги. Райкова признавала, че е с бургазлията само заради сек*а и цинично уточнявала, че прякорът му Магарето най-вероятно е заради огромното му мъжко достойнство.

/Блиц/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ