Нургюл Йешилчай се готви за нов проект.  Тя ще изиграе ролята на силна жена в серила „Гюлпери“ на продуцентската компания „Tims&B“. Сериалът се очаква да стартира през септември по канал Star TV.

Актрисата ще изиграе ролята на жена, носеща името Гюлпери, която ще воюва със законодателството, за да получи опека над три деца. Това ще бъде история за жена със силен дух и характер, която не се предава лесно и ще направи всичко, за да възтържествува правдата. Главната мъжка роля в предстоящия проект e поверена на Тимучин Есен („Любов извън закона“).  Режисьор на „Гюлпери“ ще е Джем Карджъ, а сценаристи Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат. Критиците вече оцениха сериала като един от най силните за новия сезон.

Източник: tvnovellas.blogspot.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ