Погледнете тази снимка! Кое е животното, което виждате най-ясно?
Ако сте видели първо:

– Кон – Вие сте стъпили здраво на земята. Личност, която е стигнала до осъзнаване. Не се втурвате необмислено, но знаете добре как да действате и да увеличите скоростта, когато е необходимо. Давате добри съвети и можете да носите и други на гърба си към заветната цел.
– Куче – притежавате доброта и грижовност. Не избирате лесния път в живота и страдате от това. Несигурни сте, когато нямате „стопанин“. Трябва ви опора, приятел, сродна душа.
– Птица – В момента в живота си най-много се нуждаете от свобода. Непостоянни сте, често мените настроенията си напоследък. Можете да изпитате в кратко време много и различни емоции.

– Ракът, видян в десния ъгъл показва вашата чувствителност и затворен характер. В момента се чувствате несигурни и нерешителни да предприемете действия. Често се колебаете дали сте направили правилния избор.

– Патетата говорят за търпелив и състрадателен характер. В момента си търсите добри приятели. Все още вярвате, че доброто ще победи и сте наивни понякога. Първо действате, после мислите.

– Делфинът може да бъде забелязан само от творческа личност. По-чувствителни сте, отколкото е необходимо, но пък сте чудесен приятел. Все още сте оптимист и вярвате, че чашата е наполовина пълна, отколкото празна.

– Мечката е в центъра на картината, но не всички могат да я видят. Обикновено я виждат хора с добре развити лидерски умения. Те са на правилното място там, където са. Ако усетят, че нещо не е наред, сами променят обстоятелствата. Градят щастието си.

Източник:magicaura.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ