Специалистът по връзки с обществеността Соня Момчилова направи коментар, който със сигурност е притеснил сериозно основните политически играчи у нас. Над думите й е добре да се замислят управляващите от президента Румен Радев, до лидерите на основните политически сили ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова.
„Не е странно, тъй като Слави Трифонов е популярен. Той се превърна в гласа на истината, колкото и да не ни харесва. Слави е обречен на успех, ако реши да влезе в политиката. Въпросът е колко е последователен.“ Така PR експертът Соня Момчилова коментира изследването, че Слави Трифонов е по-популярен от държавния глава Румен Радев във Фейсбук, съобщи телевизия Bulgaria ON AIR.

„Вероятно ще станем свидетели на края на „професионалните“ политици. Идва тоталният край на неолиберализма. Слави може да олицетвори нормалността, но трябва да реши как ще се самоопредели“, каза още Соня Момчилова.
Според социолога Кольо Колев пък изпреварването във Фейсбук не е от особена важност от политическа гледна точка. „Средната възраст на феновете при Слави Трифонов е около 40 години, а при президента Румен Радев е около 50 години. Но въпросът е кой колко ще събере на изборите. Слави Трифонов не бърза, защото няма смисъл, няма нужда. Действията на Трифонов са протест срещу цялата власт. Партията на Слави Трифонов може да се превърне в алтернатива на ГЕРБ. Търсенето на алтернатива е основата на бъдещите политически разигравания“, посочи още Кольо Колев.

Източник petel.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ