Бившата съпруга на американската телевизионна звезда Хълк Хоган сподели, че в миналото се "страхувала, че той може да я убие в моментите си на ярост".

В интервю за медиите Линда Хоган разкри, че 58-годишният двуметров кечист, с когото тя се раздели след 25 години брак, има изключително яростна и страшна страна, която понякога се "отключва". "Хълк късаше тениските ми. Хвърляше по мен лампи. Той ме държеше легнала на леглото, стискайки гърлото ми с ръце.

Тряскаше вратите вкъщи и удряше с юмруци стените", заяви тя. "Страхувах се, че може да ме убие в момент на ярост", каза още Линда, но истината остава неясна. При развода си през 2008 г. самият Хълк рече така: "В кеча не съм се борил с никой, който да има по-голям арсенал от мръсни номера в сравнение с жена ми".
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ