Това на снимката е Синди Мур на 31 години. Тя е похарчила над 700 хиляди долара за трансформация на тялото си в тяло на се*с кукла. Сложила си силикон в гърдите, удължила е косите си и три пъти на месец уголемява устните си. Въпреки това тя не е доволна от визията си и ще продължава с усилията.

"Искам още една операция на гърдите и една на корема, имам късмет с кожата си, затова нямам нужда от ботокс, но има още дълъг път. Искам да отслабна и да приличам повече на с*кс кукла. Мисля, че това ще ме направи по-красива", споделя Мур.

Причината за промените е бащата на нейните две деца, който я предал като и е изневерил. След раждането на Лейси и Макс, тя качила няколко килограма, но след изневярата решила да се вземе в ръце. Започнала диети, тренировки, операции.

Източник:spodeli.eu
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ