Британският бизнесмен Захид Хан публикува на страницата си във Facebook видео на това как полицаите унищожават автомобила му Ferrari 458 Spider, струващ повече от 260 хиляди долара. През май миналата година полицията спряла спортната кола , управлявана от 30-годишния британски предприемач.

ВИДЕО:


Служителите на реда поискали документите на колата, но мъжът отказал, след което колата била поставена на паркинга на сградата на съда в Бирмингам, а нейния собственик бил заведен в полицейския участък. Инцидентът се случи в окръг Уест Мидландс в западната част на Англия. Един месец по-късно Захид Хан се яви в съда с всички документи, за да вземе колата, но не успял да я открие. Британецът заявил, че ще подаде молба до Върховния съд на Великобритания, за да получи обезщетение.

БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ