Варненец засне от колата си видео, на което ясно се вижда как мъж с бухалка заплашва друг шофьор. Ситуацията се разиграла вчера в Морската столица на булевард „Сливница“ в района на Пожарната посока центъра.

Не е ясно каква е причината, която е вбесила водача на БМВ-то, но той излиза яростно от автомобила и тръгва към друг шофьор на пътя държейки бухалка в ръка. В района текат ремонтни дейности, нужно е водачите да се въоръжат с търпение.

В същото време и в другия ни голям морски град Бургас не е било „скучно“. Екшън между собственик на автосервиз и клиент се разиграл в района на Пети километър в града, съобщава БургасИнфо, позовавайки се на очевидци. Между двамата избухнал скандал за пари.

В разгара на конфликта клиентът извадил от колата метална тръба и се засилил към собственика. Ударил го в тялото, при което потърпевшият отскочил назад и извадил оръжие. Опитал да стреля, но пистолетът засякъл. Клиентът използвал объркването, скочил в колата и бързо напуснал автосервиза. Втрещени свидетели на скандала подали сигнал на тел. 112. На мястото дошла полиция. И собственикът, и клиентът, са задържани.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ