Сериалът „Малкълм“ безспорно е един от любимите на телевизионни зрители на всякаква възраст. Абсурдните ситуации от живота на нестандартното семейство с четиримата синове ни разсмиваха в продължение на няколкото години, в които поредицата бе излъчвана в родния ефир.

Главната роля в него е изиграна от Франциско „Франки“ Мюниц IV. Той е роден на 5 декември 1985 г., а историята му е повече от любопитна,пише debati.bg
Освен актьор, той е и автомобилен състезател. В кариерата си е носител на награда „Сателит“ и номиниран за „Еми“, „Сатурн“ и две награди „Златен глобус“. Освен с участието си в комедийния сериал „Малкълм“, той играе също във филми като „Голям тлъст лъжец“ (Big Fat Liar), „Агент Коуди Банкс“ 1 и 2 (Agent Cody Banks), „Моето куче Скип“ (My Dog Skip), „Остани жив“ (Stay Alive) и други.

Мюниц е роден в Ню Джърси. Син е на Денис и Франциско Мюниц. Франки за първи път е открит като талант на 11-годишна възраст. Скоро след като получава първата си роля, родителите му се развеждат. Франки се мести в Сан Диего, Калифорния с майка си и сестра си.

Той участва в реклами и прави своя филмов дебют във филма „Да танцуваш с Оливия“ (To Dance With Olivia) през 1997 г. Следват участия в незначителни малки роли, но през 2000 г. всичко се променя, когато Франки печели известност, след като е одобрен за главната роля в култовия телевизионен сериал „Малкълм“ (Malcolm in the middle). Премиерата на „Малкълм“ е на 9 януари, като първата серия е гледана от 23 милиона души, а втората – от 26 милиона. Мюниц печели редица награди за млада звезда, млад артист, избор на децата.

За съжаление в по-късните му години следват множество здравословни проблеми. През 2012 г., когато е на 27, Мюниц претърпява мини-инсулт, който е последван от още такива през следващите години.
Преди няколко месеца актьорът направи и най-трудното си признание. Той разкри публично, че страда от сериозна загуба дългосрочна памет и не помни дори участието си в „Малкълм“. Веднага след участието си в шоуто „Dancing with the Stars“ 31-годишният актьор сподели пред „Пийпъл“ повече за своите здравословни проблеми, свързани с поредица мини-инсулти, довели до липсата на спомени.

„Това е нещо, за което никога не съм искал да говоря, защото става дума за мен и за моя живот. Но сега като стана дума за „Малкълм“, аз всъщност нямам спомени от сериала“, каза той. „През последните 10 години майка ми ме съпроводи през нещо като пътуване в миналото. Разказваше ми за големи събития, които бяха нови истории за мен. Аз още не знам какво се случва. Казват ми, че съм луд“, добави Франки.

Актьорът смята, че битката за здравето изобщо не засяга желанието му да работи в Холивуд. Той благодари на приятелката си Пейдж, която ежедневно му помага да се справи с неприятната ситуация.

„Тя е невероятна. Дори води записки, за да си припомням всичко. Знам, че ще имаме много спомени заедно“, каза Мюниц. Актьорът от „Малкълм“ сподели, че не знае как здравето му влошило и помни единствено, че е претърпял първия си мини-инсулт през 2012 г. От тогава насам са се случили близо 15 подобни инциденти.

През годините той се забърка в не един и два проблема. Един от най-скандалните бе, че заплаши бившата си приятелка Елиша Търнбоу с пистолет, а веднага след това заплаши да се самоубие. Още по-скандално е, че по-късно той й предложи брак, който в крайна сметка не се състоя. След като не бе особено активен доста време на снимачната площадка, в последните три години той засне почти десет филма, два от които ще излязат през 2018-а.

Източник:debati.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ