Looking For Anything Specific?

Как беше изпратен в последният си път любимецът на няколко поколения българи Любиша Самарджич (ВИДЕО)

Един Знаков сериал за не едно поколение Българи
Кратка рецензия:

Сериалът се разказва за Боривое Шурдилович, или наричан по-накратко Шурда, който идва от Власотинце към Белград за да стане богат. Той живее в малка къща заедно с баба си и неговия вуйчо Фирга, бивш зидар. Шурда купува местна бръснарница, но работата му не го въвлича.

След като продава бръснарницата, той купува купува кола и става таксиметров шофьор, но отново не го въвлича. След като чува от приятеля си Боб, който е тарикат и мошеник, за живота зад граница, заминава за Западна Германия, но никоя от професиите там не го привлича. След като се връща в Югославия, той се запознава с Весна, атрактивна стюардеса и двамата се женят. Фирга успява да наеме Шурда в неговата бивша строителна фирма, която се нарича „Тухла и керемида“.

Тогава, Шурда, с малко измама, печели апартамент, който фирмата дава за собствените си работници, но след вътрешни проблеми във фирмата, Шурда е принуден да се бори за апартамента. В крайна сметка, Фирга е награден с нов апартамент, така че цялото семейство да се настани в нов дом и установяват, че новият им апартамент е зает от Пера, бездомен химик.
ВИДЕО:
По мотиви на сериала е създаден и филм, наречен „Приключенията на Боривое Шурдилович“ 
Прочетете още:
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари