Обвиняват ме, че съм нападнал полицай, вижте, полицаят ме удари. Алкохол не съм пил, казва беларуският тираджия, който по-рано през деня нападна полицай с щанга в главата. Инцидентът стана близо до Велико Търново при опит да бъде проверен, съобщава bTV.

"Обвиняват ме, арестуват ме, не ме оставят да си допуша цигарата, взеха ми телефона, това е вмешателство в личния живот", оплака се още задържаният. Пробата от анализа за алкохол в кръвта на беларуския тираджия трябва да излезе утре. Към 14:30 ч. днес в Прохода на Републиката 38-годишният шофьор на тежкотоварен камион не спрял на полицейската палка. Малко по-късно обаче се блъснал в мантинелата.

Видимо пиян, не се подчинил на настигналия го полицейски патрул. Отказал проба за алкохол с дрегер. Вместо това ударил с щанга в главата единия от полицаите. Служителят на реда е настанен в Неврохирургиятата на търновската болница с комоцио. Контактен е и няма опасност за живота му.

Източник:БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ