Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по водеща телевизия. От медията разпространиха част от тезите, които са потресаващи.
„България не избира между ЕС и Русия. България избира между ЕС и това дали изобщо да я има самата България“ – казва човекът от Кремъл. И допълва, че така поставена като нищожно джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена. Тя вече е погълната икономически, а значителна част от най-способното население е изсмукана. В момента ЕС подсилва малцинствата, така ще да размие доминиращия етнос. Накрая няма да има такъв, а държавата ще стане обикновена провинция на Германия.
„Такова разбиване на държавност България никога не е претърпявала. Та дори през комунизма, Съветският съюз се месеше поне 1000 пъти по-малко на България. Ние се интересувахме само да следвате социализма, както и водачът ви да ни е лоялен. Надолу той всичко сам си правеше, а в голяма степен се правеше от самия народ – чрез партията, която беше изцяло българска.
В момента не само водачът, цялото правителство, депутати, та дори заместник-министри и кметове, се назначават директно от ЕС и САЩ. През комунизма българите са били по-свободни да избират управниците си от сега“ – казва Путин.
„Ако ЕС стане толкова „жесток“ към България, колкото беше СССР, това би означавало просто да поискат от вас да имате демокрация и пазарна икономика. И да не ви се месят за нищо друго. Ние това искахме – социализъм и планова икономика. Нищо друго.
Но вместо това, днес ЕС ви се бърка във всичко – определя ви формата на краставиците, цената на тока, лепи етикети на курортите ви, решава кой е корумпиран и кой – не, налага ви хомосексуални бракове и пр. Та кога СССР е правил нещо такова?“ – пита руският президент.
„България не е интересна на ЕС като население. Българите не интересуват ЕС. България е центърът на Балканите и само и единствено като такъв, привлича вниманието. ЕС не го интересува ще има ли хора тук, ще има ли култура, ще има ли българи. Той би бил съгласен територията да е дори безлюдна. Но да е под негов контрол. Това е типично примитивно стратегическо мислене. Но цената му е съдбата на вашия народ…“ – завършва Путин, или поне частта, която е предварително обявена.
Г.Н.
Източник: zname365.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

3 коментара:

  1. Ами то тези реклами се прикачват само на тези дето ги гледат, то гугала следи кой какво гледа и му го предлага! ;)
    Съжалявам за глупавото ви изказване, но наистина сме зле с този европейски съюз ... дето трябва да го питат за всичко!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Истина е всичко което е написано???

    ОтговорИзтриване
  3. ... otgovora na "saita" ... Vremenno ste blokirani... ha ...ha ...Istinata boli ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ..DEZinformiran..kom ....... ..... ......
    FAKE " news " ....... ....... ...... ........ .....
    ... Uspokoite se ... " novinata " e FALSHIVA ... ... ... ... ... ... ... ... ...

    ОтговорИзтриване

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ