Looking For Anything Specific?

Археолози твърдят, че са открили гроба на Хитлер

Мистериите около Адолф Хитлер продължават да се разбулват. Аржентински археолози се натъкнали на странна находка в частен имот сред една гора на 60 км от всяка цивилизация и твърдят, че са открили гроба на Адолф Хитлер.

До имота е много трудно да се стигне, защото е бил заобиколен от 60 километра гори, а може да се стигне до него само с лодка, нещо, което е невъзможно да се направи, без корабът да бъде забелязан от аржентинската брегова охрана.

Както твърдят аржентинския археолози, гробът е бил намерен на 70 метра от имота, в гората, като той бил украсен със свастика и орел, а и на него пишело: „Тук почива Адолф Хитлер, фюрера на Третия райх“.

Археолозите вече са изпратили искане до аржентинския власти и собственика на имота да бъде извършена ексхумация на гроба и да се види дали тялото, което лежи вътре има същата ДНК като нацисткия лидер.

Имотът е собственост на директора на „Мерцедес“, който бил голям поддръжник на фюрера и като цяло нацизма. В Аржентина са живели около 60 хиляди нацисти, а сред тях са и създателите на най-жестоките нацистки лагери на смъртта. Смята се, че тук е избягал и прочутия нацистки лекар известен със своите жестоки експерименти — Йозеф Менгеле.

Според всички исторически данни, Хитлер се е самоубил в бункер в Берлин, а всичко това е потвърдено и с ДНК анализ на черепа, който се намира в музей в Русия и за който руснаците, разбира се, твърдят, че е на Хитлер. Въпреки това, теоретиците на конспирацията твърдят, че черепът не е мъжки, а женски и се твърди, че принадлежи на Ева Браун.

Източник:www.budnaera.com
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари