Looking For Anything Specific?

Наказателна акция на морските скинхедс, без аналог за последните години се случи в бургас

Възродилата се скинарска рота нанесе съкрушителен удар на печално известни ромски лидери от региона. Т. нар. операция е била проведена по учебник с предварителна програма и разпределение на индивидуални задачки между силоваците. По неофициална информация поне 20 криминално проявили се напоследък роми, имащи себе си за тартори, за яли пердах за действията си,пише сайтът uniconbg.com

Повечето от тях лично или логистично са ръководили битови кражби и престъпления над невиини хора от различен характер. Бургаските скинхедс обаче под сурдинка са доверили пред приближени главната причина да бъде заловен "таргета" и да има разпра в комбинация с ултиматуми по силовашки методи. В началото на седмицата двама от скинарите попаднаха в клопка на територията на гетото в кв. Горно Езерово. До известна степен те отиват неподготвени и разпокъсани с цел реваншизъм заради ромска агресия над униформени преди това.

Та двамата се отскубват от основната групичка тогава и биват "сюрпризирани" с насилие и обидни квалификации. Младите господа оцеляват и се разминават на косъм от кървав инцедент. Контраударът бива отложен и ето, че е предприет такъв при сплотени бойни единици. По непотвърдена информация той се е провел по периферията на същия този квартал, както и в съседния Меден рудник. Именно на тези две места са били на прицел набелязаните лица от смуглав произход. В двата квартала има незаконни махали и живущите около тях, реално са пропищяли от действията на обитателите им. Т. нар. невидимият скинарски отряд вече наброявал около 300 членове по последна информация. Лидерите по последна информация са двама, единият от който е дама.

Г. Георгиев uniconbg
Прочетете още:
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари