Трагедията е станала в студио в Токио, където починалата е участвала в сцена с участието на тридесет мъже, съобщава Sunday Register.

Съобщава се, че според сценария, 40 мъже са се подредили един след друг и всичко трябвало да бъде максимално реалистично. В един момент, обаче, актрисата започнала да се задушава, но всички от снимачната група си помислили, че се преструва.

Когато един от партньорите й разбрал какво се случва, се опитал да й даде първа помощ, но било вече късно - актрисата издъхнала преди да пристигнат лекарите. Споре думите на очевидци, режисьорът отначало се ядосал, че актрисата развалила сцената и започнал да й крещи. Но след това за всички станало ясно, че тя наистина се задушава.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ