Looking For Anything Specific?

Една колосална издънка на ЦРУ, която показва истинското им лице

Инцидентът се случва в джунглата на Юкатан, Мексико, на 24 септември, 2007. Разбива се реактивен бизнес джет, собственост на ЦРУ. Самолетът „Гълфстрийм 2“ с кодово име „Кокаинджийник 2“ е използван за транспортиране на затворници, както и за нещо друго. Когато мексиканската армия пристига на мястото на катастрофата, те открили 3 тона кокаин, които самолетът е превозвал! Част от товара се е разсипал във въздуха и белият прашец е покрил площта на цяло футболно игрище, по-голямата част е запазена.ЦРУ прави всичко възможно да потули катастрофата. Подобна издънка доказва, че те търгуват с наркотици.

От години съществува сериозна теория, че наркотрафика в света се контролира изцяло от службите, и че картели и наркобосове са просто подизпълнителите на истинските господари на наркотрафика – националните правителства!

Това е една колосална издънка на ЦРУ, която показва истинското им лице. Направиха всичко възможно да потулят инцидента, но днес BRADVA.BG представя на своите читатели шокираща нова информация и снимки, които изтекоха преди броени часове.
Източник:BRADVA.BG
Прочетете още:
РЕКЛАМА:

Публикуване на коментар

0 Коментари