Британският аристократ Томас Тиодор Мерлин винаги е бил смятан за доста странна птица. Роденият през 1782 богаташ е живеел в изолираното си имение в Хелингшир в северна Англия и се е славел с ексцентричните си хобита.

В селцата наоколо, се е говорело, че старият Мерлин е сатанист и магьосник. Има многобройни сведения, че е живял цели 160 години!

През 2006, когато започват разрушаването на изоставеното му имение, за да построят голям мол, един от работниците открива скрита врата в пода, която води към тайно мазе. Това, което открива вътре е повече от изумително!

Оказва се, през дългия си живот, Мерли е събирал и препарирал множество мистични създания, за които науката твърди, че не съществуват! Джуджета, феи, демони – всичко е там!

Ето някои от най-запомнящите се експонати от тайната колекция на Мерлин:



РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ