Най-малко 24 души са били хоспитализирани по време на известният сред американците като "Черен петък". Много са и арестуваните от полицията. Властите съобщават за безредици и смачкани от тълпите хора в много градове в САЩ, предадоха световните информационни агенции,цитирани от news.bg

В този ден търговските центрове в САЩ обявяват големи намаления, което привлича огромно количество клиенти. За пореден път атрактивните оферти са довели до инциденти при опитите им да се доберат до повече стоки с по-ниски цени. Повечето сигнали за сбивания са били от магазини на веригата "Уолмарт".

В Калифорния, полицията е била принудена да използва сълзотворен газ срещу тълпите купувачи. В Северна Каролина схватка за покупки е довела до прострелването на мъж, който е в болница в тежко, но стабилно състояние. В Лос Анджелис клиентка пък използвала спрей, за да се пребори с "конкурентите" си. Тя се издирва от полицията. Фалшива бомбена заплаха е наложила евакуация на магазини в Колорадо.

Източник:news.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ