Българското Черноморие отдавна се е превърнало в Содом и Гомор за разгонените и пияни европейци, които идват у нас, за да поркат и чукат без пари. Това е циничният финал на бетонното престъпление, което от 20 години безнаказано затрупва с грозни здания първата линия по иначе красивото ни крайбрежие, видя Bg-vip.com.

Беден, пиян и разпасан – това е профилът на масовия турист-западняк, който напира всяко лято към Слънчев бряг и Златни пясъци. За съжаление мераклията за горещи изживявания пристига организирано, платил е смешни пари за ол инклузив и за цялата си ваканция не мърда извън курорта, за да вложи някое и друго евро в икономиката ни. Разгоненият британец или скандинавец не се интересува от историята на страната, в която е дошъл да вандалства. На впиянчения Джон не му пука за древното минало на Созопол, а само за красивите българки, които му сервират в нощния бар на хотела.

Алкохолните обиколки по кръчмите, които организират туроператорите, за да угодят на взискателните иначе чужденци, са последното стъпало преди окончателното сгромолясване на туризма ни в бездната на пошлостта. Резултатът е влачещи се по улиците младежи, които трошат, повръщат и припадат от алкохолно натравяне. Цялата вакханалия пък се документира от любезните домакини, които после постват снимките в страниците на заведенията си и така набират нова порция мераклии, с която да запълнят и следващия сезон.
Собственик на малък хотел в Созопол призна, че всяка година преди началото на активния сезон подменя оригиналните мебели с втора ръка, преди да бъдат изпотрошени от вандалите под упойка. В края на август, когато тестостероновите туристи са се прибрали по родните си страни, където виждат бутилка веднъж месечно, бизнесменът връща читавите мебели. Междувременно обаче няколко раздрани дивана и изпотрошени спални са изпратени на застрахователя за изплащане като нови. "Това ни е далаверата от тия говеда“, лаконичен бе предприемачът.

Затова и не е чудно, че сериозните инвеститори бягат от нашето море, за да вложат парите си в Гърция и Турция, където пиянските изцепки са нещо напълно непознато. Читавите туристи също избягват дестинацията "България“, а руснаците с имоти ги разпродават и напускат панически. За нас остават разголени девойки с „Fuck me“ на гърдите. И боклукът в края на сезона.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ