Никога не съм харесвала приятелят на баща ми. От него винаги се носеше миризма на цигари и стари мръсни дрехи. Тогава той беше на 30г., и ми изглеждаше много стар. Започна да ме преследва в началото на 1995 година, когато бях на 4 години. Една нощ влезе в стаята ми, легна на леглото и се опитваше да ме прегръща. Бях дете и не разбирах, какво точно прави с мен. Помислих си, че това е просто приятелска проява. Но след няколко дни, той отново легна в леглото ми и ръката му опипа цялото ми тяло. Попитах го, какво прави, а той каза, че е по-добре да си мълча, защото никой няма да повярва на думите ми.


Така той започна да идва в стаята ми няколко пъти седмично. Родителите ми работеха на смени и не подозираха какво се случва с мен. Една нощ изрода ме застави да правя секс с него. След това ми стана толкова отвратително, гърлото така ми пареше, че няколко пъти изплакнах устата си с вода. Всяка вечер той ме заплашваше, че ще убие котката или златната рибка, ако се раздрънкам. Изнасили ме няколко пъти, като запушваше устата ми с ръката си. Вече бях на 6 години, и все още не знаех, какво ми причинява.


Година по-късно се преместихме в друг град. "Приятелят" на баща ми идваше вече по-рядко, а и вратата на спалнята ми се заключваше. Вероятно се умори от мен, а може би си намери нова жертва. През 1999 г. баща ми почина от рак и никога повече не видях този човек. Въпреки това, стореното от него ми причини психическа травма. Шест години бях на антидепресанти, но с никого не споделих за изнасилванията.


Когато станах на 16, изнасилиха моя приятелка и тогава си зададох въпроса: не е ли време да проговоря? Арестуваха изнасилвача на приятелката ми, но делото беше прекратено, защото полицията реши, че тя е виновната. От уверено и щастливо момиче, приятелката ми се превърна в слаб и безпомощен човек. Знаех, че с нищо не мога да й помогна, затова продължавах да мълча.


Малко по-късно се запознах с приятелят ми, Джейсън. Той беше първият човек, на когото доверих страшната тайна от детството си и неговата подкрепа ми помогна много. Изнасилвача съсипа живота ми, и сега горчиво съжалявам, че не разказах за ужаса на родителите си. Сега вече знам, че той е бил педофил и вероятно е навредил и на други малки момиченца.

Аз не знам, къде живее той сега. Също така не знам, дали изобщо е жив. Но знам едно - ако някога го срещна, ще го убия!

Източник: gender.at.ua
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ