FAKTUALNO.COM представя на читателите си една куриозна и доста зловеща история, която покърти САЩ през последните дни.

24-годишният Адриян Блейк от Сан Франциско като по чудо се е събудил от 9-месечна кома, но веднага след като е бил изписан от болницата се е самоубил, след като е научил, че Тръмп е станал президент на САЩ.
Миналото лято младият служител на „Старбъкс“ е предозирал с екстази на рейв парти и е изпаднал в кома. Лекарите са давали минимални шансове за неговото оцеляване, но чудото се е случило и той е прескочил трапа.
Последвали 6 седмици рехабилитация, но когато бил изписан от болницата мъжът, който бил яростен поддръжник на Хилъри Клинтън осъзнал, че най-големият му кошмар се е сбъднал – Доналд Тръмп е станал президент на САЩ, предава WNDR. По време на рехабилитацията лекарите са криели истината от него, за да го предпазят от стреса, но след изписването му Блейк е включил телевизора и е разбрал какво се е случило.
Вчера младият мъж се е самоубил със смъртоносен коктейл от алкохол и антидепресанти.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ