Да припомним като начало, че късметлията от Ямбол чичо Митко, който удари 12 млн. лв. от „Националната лотария“, всъщност няма как да получи парите си и да стане милионер.
Да ви кажа, не съм развълнувана от съдбата на чичо Митко – това, че не е получил парите си, е толкова предвидимо за нашата държава. Не знам защо трябва да ревем за пари, които не са изкарани честно и с труд, коментира адвокат Волева.
От началото на демокрацията се научихме, че не трябва да работим, а да изкараме лесни пари. Всички чакат лесни пари и търкат билетчета от лотарията, категорична е правозащитничката.
Мога да заявя, че всички тези лотарии са свързани с Васил Божков, категорична е адвокат Волева.
В началото на демокрацията моя лична приятелка дойде и ми каза, че е сменила 2000 долара, описани по купюри и отишла да ги смени в чейндж бюро на Васил Божков. От там й казали, че банкнотите са фалшиви и ги прибират. И така – взеха й парите!
Аз тръгнах да се разправям и накрая стигнах до въпросната Нове Холдинг, където в една тъмна стаичка ми казаха да не се занимавам повече с това, ако ми е мил животът.
 Така че, това е начинът по който са се появили богаташите от началото на прехода, категорична е адвокат Волева.
Аз на анонимници не желая да помагам, но на мястото на този човек – чичо Митко, бих написала и изпратила писмо към самата компания, която разиграва лотария. Сега кучетата се разлаяха, така че може и да му платят. Аз съм готова да помогна, ако този човек излезе от анонимност, каза правозащитничката.
Общи условия за играта не намерих, но собствеността на формата е публична, така че лесно може да се провери, допълни Волева.
Тези масирани реклами, които се правят – на хора, които уж са спечелили и се превъзнасят, всичко това е платено! Дори не съм сигурна дали реално са спечелили нещо, категорична е адвокат Волева.
За какви контролни органи в държавата говорим? За тоя с тефтерчето ли? Или за КЗК, която реши, че няма монопол при банките. Ами как няма да реши, като на заседанието бяха събрани единствено банки!? Така че, тази държава няма как да започне да функционира без да започнем ние да работим, а не да се крием като този чичо Митко, допълни Волева.
Не си давайките парите да търкате талончета! С тези 2-3 лв, които давате, наливате пари в мелницата на някой друг! Вместо да се бутате в апартаменти да ядете кисело мляко и да чакате готови пари, върнете се на село, работете честно и си изкарвайте прехраната, призова Волева.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ