Стойте отстрани и просто наблюдавайте магията им. Могат да ви заслепят с усмивка или със секси намигване. Каквото и да направят, омайват с огромния си чар и вие доброволно се предавате в обятията им. Ето кои са професионалистите във флиртовете:

Близнаци

Близнаците са остроумни и комуникативни. Не се страхуват да се запознават с нови хора, да ги опознаят и да обладаят времето им. Флиртът им винаги започва с доза шеги, която да предразположи човека пред тях. След това преминават към комплименти и не пропускат да отбележат, ако някой е привлякал вниманието им. Ако сте под прицела им, бъдете сигурни, че ще го разберете веднага. Лъв Дойде ли време за такива класации, няма как да пропуснем

Лъвовете

Обичат да привличат внимание и флиртуват, просто защото го намират за забавно. Могат да бъдат екстремно чаровни и завладяващи, докато го правят. Когато набележат следващата си жертва, насочват блестящата си усмивка към нея. Създават комфортна зона около обекта си на желание и без усилия получават това, към което се стремят.

Везни

Изтънчени свалячи, които си падат по още по-изтънчените флиртове. Тотално романтични представители, които не отделят поглед от обекта си на желание. Ако ви срещнат в дискотека, биха предложили разходка под звездите, по време на която да се наслаждават на усмивката и смеха ви.

Стрелец

Не изпитват никакви затруднения при флиртуването. Никога не се чувстват неудобно и винаги имат какво да кажат със страхотното си чувство за хумор. Приемат флиртуването за предизвикателство, което трябва да спечелят на всяка цена. Характерната им черта е използването на езика на тялото. Застават неустоимо близо и не приемат не за отговор.

Източник:trafficnews.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ