Китай и Русия имат намерение да изискат от САЩ публична демонстрация на златния си запас. Това твърди популярния експерт Стивън Куейл в интервю за King World News, цитиран от bgr.news-front.info.

„Получих достъп до информация, в която се казва, че много скоро Китай и Русия ще обявят публично на целия свят, че те не вярват, че САЩ притежават 8100 тона злато, макар да твърдят, че то се намира в хранилищата им“, – заяви Стивън Куейл.

Експертът припомни, че Китай вече притежава огромни запаси от злато, значително по-големи от която и да е друга държава в света. По-рано Германия и Швейцария също изразиха желание да върнат от САЩ златото в държавите си.

Въпросът за репатрирането на немското злато дори се превърна в широкообсъждана тема в немската преса. Стана ясно тогава, че когато дадена държава помоли да й се върне златото от САЩ, молбата й бива отхвърлена или в най-добрия случай страната получава обратно само символично количество злато.

Според официалната версия, на Германия са съобщили, че хранилището във Федералния резерв осигурява огромна сигурност за златото – по-голяма от тази в Германия.

Според неофициалната версия – вече абсолютно не е възможно златото на Германия да бъде изнесено от САЩ и върнато.

По-рано желание да прибере обратно златото си от САЩ изяви и Швейцария. Стивън Куейл стига до извода, че злато в хранилищата на Федералния резерв на САЩ няма.

„Там няма никакво злато. Нито една държава няма да получи златото си обратно, дори ако в договора се споменава за каквото и да е златно обезпечение“, – твърди журналистът.
Блиц
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

1 коментар:

  1. Атаака евреите го примъкнаха в израел .Голям приятел и съюзник е израелската държава

    ОтговорИзтриване

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ