Петима членове от екипажа на снабдителен кораб (OSV) са били свидетели на потресаваща случка. Те видели как чудовищно НЛО изплува от дълбините на океана, съобщава британското издание „Експрес“.

Сега, търсачите на НЛО призовават всеки, който е станал свидетел на подобно нещо да сподели преживяванията си.

Твърди се, че случката е станала миналия вторник в Мексиканския залив съобщават от fakti.bg , на около 130 км, югоизточно от Ню Орлиънс, а моряците са съобщили за нея два дни по-късно.

Те съобщили за шокиращата си среща на базирания в САЩ Национален осведомителен център за НЛО (NUFORC), който поддържа огромна база данни със сигнали и съобщения за забелязани неидентифицирани летящи обекти и разследва случаите.Публикувано във факти.бг:
Един от очевидците, главен инженер на кораба, разказал, че НЛО-то било пет пъти по-голямо от техния 73-метров плавателен съд.

В подадената от него информация към NUFORC се казвало, че "около 19:00 ч. на 21 март, точно преди залез, аз и четирима от членовете на екипажа на нашия кораб видяхме кораб, който беше пет пъти по-голям от нашия кораб, дълъг 240 фута. Той се появи на не повече от половин километър разстояние от нашия кораб.“

НЛО-то било видимо за около 40 секунди и после изчезнало.

"Корабът се надигна от водата на около 12 метра височина, но по него нямаше и капка вода. В рамките на част от секундата корабът изчезна в небето под 30 градусов ъгъл. Мога да кажа със сигурност, че корабът беше тъмен на цвят, с овална форма и не издаваше абсолютно никакъв звук", добавя морякът.

Според него, и други трябва да са го видели, тъй като в района има много нефтени платформи.

Има много конспиративни теории, според които извънземните често посещават Земята и имат тайни подводни бази, където крият своите летящи чинии.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ