Ако се фокусираш върху тези 5 глагола, любовните ти взаимоотношения ще се подобрят! Ние често се объркваме кое е важно за връзката ни. Да "обичаш" е глагол, а глаголите са динамични. Те предполагат действие, намерение и отговорност. Ако обърнеш внимание на тези 5 глагола, може много конкретно да подобриш сегашните си отношения и връзката ти да се развива успешно. Естествено, не трябва да се справиш с всички 5 наведнъж, започни от тези, с които ти е по-лесно.
1. Да дадеш
Даването е възможност да се приспособиш към нуждите на някой друг, за да накараш човека да се чувства обичан, специален и от значение за теб. Ако имаш чувството, че може да дадеш повече, но не го правиш, то най-вероятно е защото си израстнала с мисълта, че никой не защитава твоите нужди и водиш ожесточена борба да защитиш сама себе си. Даването на партньора ти помага връзката ви да се развие. Не е нужно да даваш големи и скъпи подаръци. Малките неща всъщност означават повече, когато се извършват редовно. Да заредиш хладилника с любимото му вино, да масажираш гърба му след изтощителен работен ден...така всъщност даваш най-ценното - време и внимание. И нека да помислим върху даване в сексуалния смисъл. Не трябва да го правиш само, за да получиш и ти. Добре е да го почувстваш като доверие и щедрост, а не като несигурност или задължение. Помисли колко действия на "даване" си извършила през последните няколко седмици..Естествено, трябва да има равновесие и да е двупосочно в една връзка.

2. Да получаваш
В една връзка е изключително важно да се чувствате удобно, когато получавате ...особено удоволствие!
В една връзка е изключително важно да се чувствате удобно, когато получавате ...особено удоволствие!
Познаваш ли хора, които не могат да получават комплименти? Много от тях никога не са получавали, освен, ако това не е било условие отсрещната страна да получи нещо. На тях им е трудно да повярват, че това са искрени думи, които не служат за параван и нямат скрит подтекст. Ако получаваш нещо - комплимент, подарък, мил жест... и се чувстваш така, сякаш си длъжна да го върнеш, може би трябва да се замислиш дали не спадаш към тази група. Ако умееш да получаваш, разбираш, че човека го прави просто заради теб самата и наистина му пука за чувствата ти. Получаването е особено чувствително в секса. Не трябва да се преструваш, когато някой се опитва да те накара да се чувстваш добре.

3. Да взимаш
Мъжете са научени да взимат това, от което се нуждаят. Жените растат с идеята, че каквото им дадат, това ще вземат. Не, това не работи. Понякога той не знае какво точно искаш. Понякога само ти знаеш това и мислиш, че той ще отгатне желанията ти (длъжен е да го направи!). Самоувереността ти помага не само в любовния живот и между чаршафите, а и във всеки друг аспект на живота. Само не бъркай самоувереност с агресивност. Първото включва здравословно заявяване на нуждите ти, а второто - използването на власт срещу някого, за да получиш нещо.

4. Да отказваш
За съжаление някои неща не се променят лесно. Жените се справят по-трудно с нещата, които не харесват (да, в леглото също), защото се борят с това как да кажат "не". Със сигурност си преглъщала ситуации само, защото се боиш да не нараниш чувствата му или ще те харесва по-малко. Ти също имаш право на отказ. Струва си да се научиш да казваш "не" по начин, който не кара човека до теб да се чувства отхвърлен или наранен. Казвайки "не", установяваш граници, което е изключително важно в една връзка.

5. Да играеш
Можем да разберем много за един човек и дали сме съвместими по начина, по който играе.
Възможността да бъдете като деца, да се забавлявате, да играете...това е нещото, което ще ви сближи още повече и ще заздрави връзката ви. От момента, в който се раждаме, ние се свързваме с хората чрез игра. Така се научаваме да се доверяваме и да поемаме рискове.  Бъдете креативни, мечтайте заедно и заобикаляйте трудностите и реалността. Това е важен фактор и в сексуалните отношения, поддържа ги интересни и ти дава възможност да бъдеш непредстазуема. Когато чуеш дадена двойка да се оплаква, че е отегчена, това означава, че са загубили способността да се забавляват заедно, да създават спомени и да изживяват приключения.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ