Не е нужно да си слагате ботокс или хиалурон, за да изглеждате по-млади. Лицето не е единственият издайник на възрастта. Дори да намерите перфектния лекар, който да изглади кожата ви, трябва да се погрижите и за други неща.
Спортувайте редовно
Не само че така ще запазите теглото си в норма, а и ще бъдете тонизирани. Циркулацията на кръвта ви ще бъде засилена и ще имате по-свеж вид. Вдигайте тежести, за да изваете мускули. Мускулите придават младежко излъчване.

Използвайте крем за околоочния контур
Много жени погрешно чакат да се появят бръчките около очите им, за да започнат да употребяват козметика. А тези тънки линии сякаш изписват годините ви на челото. Намерете подходящия крем за вашата кожа и превърнете употребата му в религия!

Носете небрежно косите си
Кокове, опънати коси, ретро карета с бретони – тези прически са типични за по-зрелите дами. Освен ако не ви се налага да ходите на бал, носете косите си пуснати, леко начупени и небрежни.

По-светли нюанси?!
Ако косата ви не е чисто черна, обмислете вероятността да я изсветлите леко – тип омбре, по краищата или да вкарате кичури. Светлият цвят ефективно сваля годинките!

Избелете зъбите си
Усмивката е ключова за това как хората ще ви приемат. Усмихнатите хора изглеждат по-топли, безгрижни и приятелски настроени. Те и автоматично изглеждат по-млади. За да бъде усмивката ви впечатляваща и „ефективна“ е хубаво да се погрижите за зъбите си. Може да ги избелите при стоматолога си, с ленти, или с домашна система за избелване.

Заложете на спортно-елегантното
Дори във вашата фирма да се изисква дрескод, може да адаптирате облеклото си така, че да не изглеждате като „строга лелка“. В комбинациите на дрехи залагайте на семпли десени, по-малко и ненатрапчиви цветове, но пък по един закачлив аксесоар е допустим (шал, колан или гривна, която да раздвижи силуета ви и да не ви прави да изглеждате скучна).

Не забравяйте ръцете!
Ръцете са нещото, което не можете да скриете. Постоянно работите с тях и те се набиват в очите на другите, така че ако искате да свалите няколко годинки от визията си, трябва да се погрижите за тяхната. Задължително нанасяйте хидратиращ крем поне няколко пъти на ден, особено сега, когато е студено. Кожата там трябва да бъде добре хидратирана. Не допускайте да ви виждат с неоформени, пожълтели или мръсни нокти. Маникюрът прави впечатление!

Източник: tialoto.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ