Планинската спасителна служба на Италия съобщи, че загиналите в затрупания хотел "Ригопиано ди Фариндола" в планинския курорт Фариндола, Централна Италия, са "много", но към момента липсват конкретни данни.
Три тела са били извадени досега от хотела, затрупан от лавина през нощта, съобщиха източници от полицията за италианската агенция АНСА. Било е открито и четвърто тяло, но то все още не е извадено. Смъртните случаи не са потвърдени официално.
Пожарникари съобщиха днес в Туитър, че са достигнали до хотел "Ригопиано" с кучета спасители и не са открили никакви следи от изчезналите хора.
Потвърдено беше, че двама души са били извадени живи от първите спасители, които достигнали до планинския хотел на ски точно преди зазоряване.
Броят и самоличността на загиналите ще бъдат временно задържани в тайна от уважение към близките им, съобщиха междувременно италианските власти.
Вече е ясно, че в хотела е имало 20 гости и 7 служители, когато сградата е била ударена от снежна лавина. Силата на сблъсъка е била толкова силна, че хотелът се е изместил с два метра встрани.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

zonabul.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ